Om Biomedicin

Om Biomedicin

Behandling med Biomedicin bygger på en holistisk opfattelse af sundhed og sygdom som sammenspil mellem fysiske, kemiske, sociale og spirituelle faktorer hos det enkelte menneske


Grundtanken bag den biomedicinske behandling er bestræbelsen på at genetablere den oprindelige balance i krop og sind med respekt for det enkelte menneske.


Som biomediciner arbejder jeg som helhedsterapeut. Det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneske og dennes problemstilling. Behandlingen bliver specifikt tilrettelagt ud fra den mest hensigtsmæssige terapiform for det enkelte menneske.


Biomedicinsk behandling placerer sig i områder:

 

Drænering

Styrke af kroppens naturlige udrensningskanaler gennem urter, væske, dråber m.m.

Under biomedicinsk behandling er det vigtigt at drikke meget og drænere, så kroppen har mulighed for at skille sig af med belastningerne.

 

Urter

Urter er let genkendelige for kroppen og virker derfor effektivt og centralt. De kan både fungere som udrensende, opbyggende og balancerende.

Jeg anbefaler ofte en urtemixtur som del af behandlingen.

 

Opbygning

Skal kroppen arbejde ekstra med at udrense belastninger, er det essentielt at støtte den med centrale byggesten. Støtte og opbygning af kroppens depoter af vitaminer, mineraler, olier m.m. er derfor ofte en del af en biomedicinsk behandling. 

 

Kostvejledning

Under behandling er det bedst at spise efter sin blodtype, så kroppen oplever minimal belastning fra fødevarene, mens den balancerere sig.

Ved en biomedicinsk test vil du få udleveret papirer på, hvad der er bedst at spise for dig i forhold til din blodtype.

 

Udrensning af infektioner

Gamle og akutte infektioner kan være årsager til ubalancer i kroppen. Ved at tilføre kroppen små doser af infektionerne kan det naturlige immunforsvar angribe det tilførte og de alleredeværende. Herved udrenses infektionen og samtidig opbygger kroppen en hukommelse overfor infektionen, så den vil være parat ved fremtidige situationer.

 

Udrensning af tungmetaller

Ophobning af tungmetaller i kroppen er en typisk årsag til ubalancer. Tungmetaller findes mange steder, i tandplomber, gamle gryder, medicin, miljøet m.m. Gennem biomedicinsk behandling udrenses tungmetallerne via nutrieter, urter og olier m.m.

 

Homøopati og organterapi

Biomedicinsk behandling vil ofte bestå af homøopatiske remedier. Dels som middel mod konkrete lidelser, dels som det, der bl.a. definerer homøopatien, nemlig at vække og stimulere hele personens livskraft.

I nogle tilfælde er det nødvendigt også at kunne balancere specifikke organer, kirtler og væv. Her bruger man organterapi.

Organterapi er væske med information om frekvensmønsteret for det pågældende organ, kirtel eller væv, man ønsker at behandle. Ved at tilføre kroppen frekvensmønsteret, sendes der information til det pågældende område om at genoptage det oprindelige frekvensmønster, dvs. blive balanceret.

 

Psykisk balancering

I biomedicinen opfattes sygdom som et samspil mellem psyke og krop.

Min erfaring er, at man kommer hurtigere i fysisk balance ved også at være opmærksom på de psykologiske mønstre, der knytter sig til sygdommen.

I min biomedicinske behandling indgår der derfor også terapeutisk samtale samt som oftest Bachs Blomsterremedier.

Hør mere / Book en tid

Priser

Første biomedicinske test inkl rapport:

1.500 kr,-


Opfølgende tests inkl rapport:

1.300,-


Telefonkonsultation: 1 time

500,-


Opfølgende tests skal foregå med max tre måneders mellemrum. Hvis der går længere tid, anses det som en førstegangstest, når vi mødes igen.

Betaling

Betaling sker efter hver test.


Du kan betale kontant

På mobilepay på tlf.: 20 80 4 

Eller overføre til konto:

0400 107 00 999 21

Afbud

Hvis du må melde afbud til en test, bedes du gøre det inden kl. 12, dagen før, vi har aftalt at mødes.


Hvis du melder afbud senere - eller udebliver uden at give besked - beder jeg dig betale halvdelen af honoraret for den pågældende test.

Find en tid, der passer dig.

Se kalenderen her