Test og Kur

Om Test og Kur

Den biomedicinske test handler om at måle, hvor i din krop der er ubalancer, samt finde ud af, hvad der skal til for at genoprette balancen.


At blive rask handler ikke kun om din fysik.

Typisk vil en del af testen også handle om, hvilke tankemønstre og handlinger, du har brug for at se på i dit liv, for at kunne komme i balance.

Hvordan foregår det?

Indledningsvis beder jeg dig udfylde et spørgeskema om dine eller dit barns symptomer, sygdomshistorie, madvaner m.m.

Selve testen foregår evnten ved at du/I kommer op i min praksis eller at jeg tester på en tot af dit (eller dit barns) hår.

Hvis det foregår i min praksis, skal du holde på et metalrør, der er koblet til en testboks og videre til min computer. Små børn kan få et armbånd på.

Du mærker ikke noget under testen og kan sidde og læse eller se med, mens det foregår.

Jeg foreslår ofte at klienter netop tager læsestof med, da jeg typisk er stille, mens jeg tester.


Herefter udarbejder jeg et skema med anvisninger på, hvilke remedier jeg vil anbefale dig/dit barn at tage, samt hvor meget og hvordan de skal indtages.


Skeamet sender jeg til dig, så du kan komme i gang:) I skemaet vil der også være anvisninger til, hvor du kan købe remedierne. De fleste fås i helsekoster og/eller på nettet.Hvad tester jeg?

En af grundtankerne i biomedicinen er, at alle dele af vores kroppe svinger med en bestemt frekevens. I testen måler jeg indledningsvis frekvensen på alle dele af din krop. Gennem denne måling kan jeg se, hvilke områder der ligger udenfor normalområdet, hvilket er et tegn på ubalancer.

Herefter tester jeg specifikt på de områder, der er ubalancerede. Igennem denne test finder jeg ud af, hvilke belastninger kroppen oplever, samt hvilke konkrete remedier, vi kan give den for at genoprette balancen.   

 


Opfølgende test

Typisk vil der være behov for en opfølgende test 1-2 måneder efter den første, afhængigt af den aktuelle problemstilling.

Hør mere / Book en tid

Priser

Første biomedicinske test inkl rapport:

1.500 kr,-


Opfølgende tests inkl rapport:

1.300,-


Telefonkonsultation: 1 time

500,-


Opfølgende tests skal foregå med max tre måneders mellemrum. Hvis der går længere tid, anses det som en førstegangstest, når vi mødes igen.

Betaling

Betaling sker efter hver test.


Du kan betale kontant

På mobilepay på tlf.: 20 80 4 

Eller overføre til konto:

0400 107 00 999 21

Afbud

Hvis du må melde afbud til en test, bedes du gøre det inden kl. 12, dagen før, vi har aftalt at mødes.


Hvis du melder afbud senere - eller udebliver uden at give besked - beder jeg dig betale halvdelen af honoraret for den pågældende test.

Find en tid, der passer dig.

Se kalenderen her